Hodnocení obchodu

4,3 19 hodnocení
5
14x
4
1x
3
1x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 2.9.2021
Dodací lhůta šílená! čekala jsem měsíc a půl. Běžně mám zboží do dvou dnů u sebe. Parfém jako takový je úžasný! A skvělé ceny. Pokud někdo objednává jako dárek, určitě objednejte dost dopředu. Teď bych objednávala tak na Vánoce!
MH Avatar autora Michal Hořák | 1.9.2021
Tak parfém dorazil, od 16.7. sem na to čekal, už sem teda nedoufal pro všechny co čekají ...Tak vydržte nejspíš to dojde, ale 6 týdnů je fakt mazec....Eště se tady omluvím, že sem tenhle obchod nazval podvodníkama, nejspíš nejsou, ale na mě je to strašně dlouhá doba! Jinak děkuju a všem přeju pevné nervy!
Avatar autora Eva Šírová | 18.8.2021
7.7. jsem objednala a stále nedodáno!!! Zboží mělo přijít konečně 13.8!!!! 18.8. přišla zpráva,že si zboží mám vyzvednout v Zásilkovně, která je vzdálená 30km.Přitom mělo být doručeno na adresu. Takže za mě absolutní nespokojenost.
C Avatar autora Chatler (Administrátor) 19.8.2021
Dobry den, to nas mrzi ovsem my do adres nezasahujeme. Tedy zvolena pobocka zasilkovny musela vyz z Vasi strany. Objednavky se automaticky nacitaji k dopravci bez toho abychom tam neco upravovali. Navic Vas dopravce o vsem predem informuje a my nejsme dopravce :) tedy Vase hodnoceni je spise hodnoceni dopravce nez nasich produktu a myslim ze je zcela zbytecne protoze za toto opravdu nemuzeme :)
Z Avatar autora Zdenka | 16.8.2021
Vůně krásná, ale doba dodání přes měsíc je tragická. To by opravdu chtělo nějak pořešit. Z některých eshopů mám zboží i za 3 dny.
C Avatar autora Chatler (Administrátor) 18.8.2021
Dobrý den Zdenko, moc nás těší, že jste s parfémy spokojena to je pro nás nejdůležitější :) Ano máte pravdu naše dodácí lhůta je rozhodně delší než je standard ovšem to je pouze dočasná záležitost a za komplikace se omlouváme. Doufáme že se k nám brzo opět vrátíte :)
PK Avatar autora Pavla Kosinová | 2.8.2021
Prosím Vás, upozorněte zákazníky na mimořádně delší dodací lhůty páč tohle čekání bez jediné komunikace je katastrofa....a je to škoda, protože parfémy máte fantastický, dlouhotrvající a za úžasné ceny. Lidi opravdu odrazuje to čekání bez jediné informace, že zásilka nedorazí úplně hned. :-)
Avatar autora | 2.8.2021
M Avatar autora Marcela | 15.7.2021
Čekala jsem 3 týdny, kvůli jinému dopravci, ale stálo to za to. Moc krásná vůně, pečlivě a hezky zabaleno.
BJ Avatar autora Božena Jurystova | 15.7.2021
Sice jsem si počkala asi tři týdny,ale stálo to za to. Vůně je nádherná ????, určitě to nebyl poslední nákup .
C Avatar autora Chatler (Administrátor) 16.7.2021
Děkujeme paní Boženo :) na rychlosti doručování makáme a snad do Vánoc se nám to podaří zkrátit :) Dobré věci někdy chtějí čas. Děkujeme ať Vám parfém dělá radost
R Avatar autora Radka S | 13.7.2021
Bylo delší dodání ale parfém voní náídherně naprosto dokonalá moc děkujuuuu !!
FN Avatar autora František Nýman | 13.7.2021
kupoval jsem pro zenu a byla spokojena
A Avatar autora Alena | 13.7.2021
Naprostá spokojenost??? budu objednávat i nadále
IH Avatar autora Ivana Hudcová | 8.7.2021
Vune veronic green, úžasná . Je totožná s originálem . Dodání do 14dni , jsem spokijena a nadšena ze jsem konečně našla Svoji vůni ????????????děkuji
LB Avatar autora Lýdia Boldiová | 15.6.2021
Prvýkrát som objednávala v tomto obchode a som maximálne spokojná. Dnes mi došiel parfém, nádherná vôňa, na nerozoznanie od originálu. Objednávam ďalší a dnes už viem, že budem nadšená. ďakujem.
RH Avatar autora Radka Hofmannová | 27.5.2021
Trošku delší dodání (14dni) než jsem zvyklá,ale vyplatí se. Jsem nadšená,po pěti letech jsem sehnala svou oblíbenou vůni, která už se do ČR v originále nedováží ???? převodní vůní je super vychytávka.
IP Avatar autora Ivana Pavlová | 4.11.2020
Přišlo mi to o trochu déle než normálně ale dá se pochopit. Jinak vůně nemají konkurenci. Palec nahoru
R Avatar autora Radek | 4.11.2020
Příteklyně nadšená sice trochu trvalo doručení ale nespěchal jsem na to. Doporučuju
PK Avatar autora Petra Kovářová | 2.11.2020
Za mě super objenávám pravidelně
AV Avatar autora Alena Vitásková | 2.11.2020
TOP parfémy
KP Avatar autora Kaja Pospíšilová | 2.11.2020
Jsem 100% spokojená. Určitě budu objednávat znovu